Publicitat
Publicitat

Visita als alumnes que participen al Pla de Transició al Treball

Alumnes, professorat i ajuntament fan una bona valoració del Pla de Transició al Treball que s'està executant al centre jove l'Esbotzada. Dura tot un curs i  hi participen 13 alumnes. L'objectiu és formar-los per continuar estudiant o per entrar al món laboral.

Tretze joves d'entre 16 i 19 anys participen a  les classes del Pla de Transició al Treball de l'Escala, dins un programa d'auxiliar de vendes i atenció al públic. Compta amb el suport del departament d'Ensenyament i de l'Ajuntament i consta de 1000 hores.

L'alcalde Víctor Puga, acompanyat de diversos regidors han conèixer de primera ma com es desenvolupen les classes, que es fan a les instal·lacions de l'Esbotzada. Se'n fa una bona valoració.Els alumnes que hi participen hi posen il·lusió i ganes tot buscant continuar estudiant i millorar les seves opcions de futur.Tots dos es mostren satisfets de l'ajut que reben dels professors i l'oportunitat de la que poden gaudir.En el cas de l'Antònia li està servint per aclarir el que vol fer a partir d'ara, tant a nivell d'estudis com de feina.

De les 1000 hores que dura el curs, 820  son hores lectives i les 180 restants son pràctiques que es faran en un centre de treball col·laborador. La durada és d'un curs escolar amb una intensitat lectiva de sis hores diàries

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar