Publicitat
Publicitat

El Torroella i el Viladamat lluiten per guanyar la lliga, el Bellcaire per salvar-se

El Torroella de Montgrí és el líder invicte del grup 15 de la Tercera Catalana i és el clar favorit per retornar a Segona. Els de David Bonmatí tenen vuit punts més respecte al segon classificat que és el Begur. Per la seva banda, el Bellcaire té l'objectiu de salvar-se en l'estrena a la nova categoria.

El Torroella de Montgrí segueix regnant el grup 15 de la Tercera Catalana. Un Torroella, que compta amb els escalencs Angel José Lagos i Lolo González. L'equip de David Bonmatí no ha perdut encara cap dels 19 partits disputats. 16 victòries i 3 empats. És el clar favorit a guanyar la lliga.

Cal recordar que l'any passat, el Torroella va quedar tercer, a dos punts de la segona plaça. Els vermell-i-blancs tenen com a màxim golejador a Angel Josué Lagos amb 17 gols. 

Per la seva banda, el Bellcaire està treballant de valent per mantenir-se a Tercera. El curs passat, els d'Ivan Oliu van acabar la lliga del grup 29 de la Quarta Catalana a la segona posició i van aconseguir l'ascens. El canvi s'ha notat.

I el Viladamat de Xavi Carmona i Marc Alonso, és segon del grup 29 de la Quarta Catalana després de donar la campanada al camp del líder Can Gibert B al vèncer per 1 a 4. Els viladamatencs probablement signarien que ara mateix acabés la lliga.

En aquest grup, el Jafre és quart amb 40 punts i l'Albons cinquè amb 35.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar