Publicitat
Publicitat

L'Àrea de Joventut vol posar en marxa un Esplai

L'Àrea de Joventut de l'ajuntament de l'Escala posarà en marxa properament un Esplai amb l'objectiu de millorar la socialització dels joves i oblidar durant unes hores les noves tecnologies. És una de les propostes incloses dins el nou Pla de Joventut de l'Escala.



En el proper ple municipal s'aprovarà el nou Pla de Joventut  de l'Escala que tindrà una vigència de 4 anys.Una vegada feta l'anàlisi de la situació actual que viu el jovent s'han detectat mancances, com per exemple l'alta dependència de les noves tecnologies, amb les quals la comunicació persona a persona es va perdent substituïda per pels telèfons mòbils o les tablets.És per això que es vol posar en marxa un Esplai, pel que es demana la col·laboració dels col·lectius i entitats.Amb l'Esplai es busca recuperar espai i temps pel lleure.

Els que el Pla té també en compte és per exemple que cal conscienciar sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències.

En anàlisi de l'últim any es parla d'un bon balanç de les Barraques de Festa Major, tot i que pel proper setembre es vol convidar grups de versions i recuperar el curs de disc-jockey.

Marc Frigola és també regidor d'ocupació, aquí  es mostra satisfet pels cursos gratuïts que hi ha ex marxa i ha expressat la voluntat d'ampliar la oferta.

Són paraules de Marc Frigola a La Casa de la Vila de Canal 10. L'entrevista integre es pot seguir a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar