Publicitat
Publicitat

Projecte Parlem-ne. Criança Positiva a l'Escala

Arriba a l'Escala el projecte 'Parlem-ne. Criança Positiva', es tracta d’un seguit de trobades on les mares i els pares podran compartir les seves experiències i dubtes relacionats amb l'educació dels seus fills i filles adolescents. La primera trobada serà el pròxim 18 de febrer, a les set de la tarda al tercer pis de Can Masset.

L'Escala acull la pròxima setmana l'activitat 'Parlem-ne, criança positiva' un projecte creat per Creu Roja Girona amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i Dipsalut. Es tracta d'un projecte que ja s'ha portat terme a altres municipis on es pretén apoderar les famílies amb adolescents, especialment aquelles que presenten situacions de vulnerabilitat, amb la realització de diversos tallers, xerrades i atencions individuals. A través d'aquest espai les mares i els pares podran compartir les seves experiències i dubtes relacionats amb l'educació dels seus fills i filles adolescents.

L'objectiu és enfortir les competències i responsabilitats de les famílies en les seves funcions parentals de criança positiva, i de socialització en l'entorn familiar, oferint igualtat d'oportunitats als infants perquè puguin créixer en un ambient saludable i positiu. Per a les famílies de l'Escala, s'han planificat 4 xerrades sobre l'adolescència d'una durada d'uns 90 minuts cadascuna. Concretament s'han prepart dues sessions titulades 'L'adolescència una època meravellosa' on es tocaran temes com la personalitat dels joves, els canvis habituals, els conflictes familiars, la comunicació o les normes.

Les altres dues sessions porten el títol 'La gestió de les emocions a l'adolescència' centrada en temes com la gestió de les emocions, educar sense cridar, les conductes, el bullyng, una educació responsable, les tecnologies i el control de les emocions negatives entre altres temes.

Les xerrades es realitzaran al tercer pis de Can Masset a l'Aula 1, a partir de les set de la primera serà el dimarts 18 de febrer, les següents edicions tindran lloc els dies 3, 17 i el 31 de març. Totes les trobades seran gratuït obert a tots els pares que tenen fills i filles en edat adolescent per tal de treballar qüestions relacionades amb aquesta etapa de la vida. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar