Publicitat
Publicitat

Dissabte, trobada de percussions a la Sala Polivalent

Una vintena d’alumnes de percussió de l’escola de música El Gavià i de l’escola conservatori de Palafrugell a l’intercanvi que es fa aquest cap de semtana a la Sala Polivalent. Després de tot un dia de treball, la trobada acabarà amb un concert obert a tothom a les set del vespre.

La primera trobada de percussió de l'Escala tindrà lloc demà a la sala polivalent i consistirà en una intensa jornada de treball amb tot tipus d'instruments de persussió. Els assistents, una vintena d'alumnes entre els de l'Escala i els de Palafrugell, que rebran, a l'inici de la jornada les partitures de les peces que es treballaran al llarg de tot el dia. El professor de l'Escala David Pellicer i el de Palafrugell, Jordi Morell, són els impulsors d'una experiència que neix de nou amb una bona participació, tot i que se n'esperava més.

L'experiència serveix per trencar la rutina del curs escolar i obrir horitzons coneixent nous alumnes i nous instruments.

Tot el material treballat al llarg de la jornada serà mostrat al vespre, a les set, en un concert obert al públic. Un concert que, tractant-se només d'instruments de percussió, serà ben especial.

Demà, a les set, a la sala polivalent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar