Publicitat
Publicitat

Costes es compromet a reparar la platja del Portitxol

Una delegació de la Direcció General de Costes de l'Estat ha visitat avui la platja del Portitxol. L'Ajuntament quantifica la reparació en uns 250 mil euros i el ministeri mostra bona predispoció. L'alcalde ha aprofitat per reivindicar mesures per compensar la pèrdua progressiva de sorra a les platges.

Costes de l'Estat ha expresat la seva predisposició a reparar amb celeritat l'esfondrament que el temporal va produir al passeig peatonal d'Empúries ara fa quinze dies. Els danys han estat quantificats per l'Ajuntament en poc més de dos-cents cinquanta mil euros. Tècnics del ministeri han visitat aquest matí amb l'alcalde, regidor d'urbanisme i tècnics municipals la zona danyada. No s'ha concretat calendari, però l'esperança és que la reparació s'executi abans de l'estiu.

L'alcalde ha aprofitat la visita de la delegació de costes per reiterar les demandes de l'Escala perquè es faci alguna actuació pensant a llarg termini i atenuar la regressió progressiva de la sorra de les platges d'Empúries.

Damunt la taula hi ha el debat sobre si cal desmuntar l'espigó del davant el nucli de Sant Martí.

L'alcalde aspira que aquesta reunió tingui lloc abans de l'estiu vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar