Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala demana esser sostenibles 'de veritat'

El portaveu de Gent de l'Escala sospita que el compromís de l'equip de govern en sostenibilitat no és real. Diu que tot i la nova oficina de transició energètica, quan s'han tingut l'oportunitat de demostrar-ho no s'ha fet. Seria el cas del contracte de la llum.

El portaveu de Gent de l'Escala al consistori escalenc dubte que l'equip de govern estigui realment compromès en assolir que l'Escala sigui sostenible.Explica que està més que satisfet per la posta en marxa de l'Oficina Tècnica de Transició Energètica i Emergència Climàtica, tot i que cre que abans de res s'hauria d'haver fet un estudi per determinar el punt de partida , per així poder poder avaluar els canvis quan es comencin a aplicar mesures.Carlà sospita que tant l'oficina com formar part a projectes conjunts amb d'altres municipis siguin  polítiques reals.

El portaveu de Gent de l'Escala comentava que l'Escala ja ha tingut oportunitats per demostrar que vol ser un municipi sostenible, com per exemple en l'adjudicació del contracte de la llum, on no s'ha tingut en compte d'on treu el corrent l'empresa adjudicatària.

Un altre cas del que parla és de la nova biblioteca que es construirà properament, on diu que s'aplicaran mesures sostenibles per obligació.

L'entrevista íntegre a Carles Carlà es pot trobar a la carta a www.canal10.cat i en diferents re-emissions per la TDT.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar