Publicitat
Publicitat

Històrica segona posició del CER l'Escala a la Copa del Rei de Granada

El CTT CER l'Escala aconsegueix una segona posició històrica a la Copa del Rei que s'ha disputat a l'Armilla (Granada). Chih-Wei Yeh, Sergi Grau, Iker González i Norbert Tauler perdien la final contra el Cajasur Priego de Còrdova (0-3). Per arribar al duel final van desfer-se prèviament de l'Irún i l'Arteal.

Per primera vegada a la seva història i això que el club va néixer el 1967, el CER l'Escala aconsegueix una segona posició a la Copa del Rei disputada a Granada. Els anxovers perdien la final contra el favorit Cajasur Priego de Còrdova per 0 a 3. Una gesta que no entrava en els plans. 

En la final, el xinès Chih-Wei Yeh va cedir contra Carlos Machado per 2 a 3 amb els marcadors 7 a 11, 9 a 11, 13 a 11, 11 a 6 i 2 a 11; Iker González cedia davant el portuguès Diogo Carvalho per 0 a 3 amb els resultats de 9 a 11, 3 a 11 i 7 a 11 i Norbert Tauler encaixava derrota davant Daniel Kosiva també per 0 a 3 amb els resultats de 6 a 11, 5 a 11 i 4 a 11. 

El CER es classificava per a la final després de superar l'Irún Leka Enea per 3 a 0 i a l'Arteal Santiago, vigent campió, per 3 a 1.  

Aquesta segona posició en la Copa del Rei podria ajudar a que més gent s'apropés a veure el tennis taula a la sala polivalent. Això és el que li agradaria al club. Per cert, el pròxim partit pel CER l'Escala a la Superdivió serà el divendres 14 de febrer a la pista del Cajasur Priego de Còrdova. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar