Publicitat
Publicitat

Estrena videoclip Veículo Longo

La sala d'actes del CER acull l'estrena del videoclip del grup de rock Veículo Longo. Un centenar de persones segueix aquesta premier i recompensa el seu creador amb sonores riallades i una generosa ovació.

El dibuixant Carles Román és un apassionat del llenguatge audiovisual, on hi ha fet immersions en format curtmetratge. Ara ha fet una introspecció en el món dels videoclips musicals amb un treball de gairebé set minuts per a promocionar el disc del grup Veículo Longo, una formació gironina de rock dur. La sala del CER es va omplir d'un públic fidel, amb presència de tots els actors i extres que van participar en el rodatge més una nodrida mostra dels seguidors habituals del grup. Passades les tensions i els nervis de l'estrena, el director es mostrava molt satisfet de la reacció del públic.

El treball "Veículo Longo" és el primer videoclip d'un grup musical que fa Carles Román. La curiositat és que s'ha acabat convertint en tota una història. I és que els mateixos components del grup li van fer l'encàrrec que el clip expliqués una història sense que hi apareguessin ells.

El video es pot veure des de dilluns a través del youtube cercant "Veículo longo, el videoclip".La presentació es va completar amb un concert on el grup va presentar una selecció dels temes del seu nou disc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar