Publicitat
Publicitat

Els Tres de Ronda a la primera Llongada de tmeporada

Demà engega la tercera temporada de La Llongada, els sopars amb cantada de taverna que organitza l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu. De febrer a juny, un sopar-cantada al mes. A la primera sessió, s'hi ha convidat el grup Tres de Ronda.

Tres de Ronda és una de les formacions liderades per Ramon Manent, aquí acompanyat per David de la Higuera i Pol Aumedes, centrada aquesta formació en el cant de taverna. És el grup que estrena la tercera temporada de "La llongada - sardanes cantades i més", uns sopars amb cantada que sembla que van arrelant en la programació cultural i festiva dels mesos d'hivern.

La Llongada reivindica la sardana en la seva vessant cantada i com a peça fonamental del gènere de cant de taverna.

La temporada de la Llongada constarà de cinc sopars cantada, de febrer a juny, sempre cap a principi de mes, si no xoca amb altres activitats de l'agenda municipal. Per assistir a La Llongada, cal fer reserva prèvia. S'ha de fer trucant al mateix restaurant, al 972.770245, en horari de tarda, de quatre a vuit. A dia d'avui quedaven ja les últimes taules disponibles. El preu del sopar més cantada és de 25 euros per persona.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar