Publicitat
Publicitat

Dobles victòria del sènior femení del CB l'Escala

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala suma dues victòries contra el Roses i Olot abans de disputar un dels partits més esperats de la temporada. Dissabte, les de Susi Martí i Pau Esponellà reben el Caldes de Malavella, un equip que té els mateixos punts que l'Escala. Duel entre quart i segon classificat.

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala aconsegueix dues victòries ajustades. Dissabte superaven el Roses 55 a 58 i ahir diumenge s'imposaven a casa contra l'Olot 80 a 66. Tot això abans de jugar dissabte vinent contra el Caldes, un rival directa de la part alta.

Dissabte contra el Roses, les escalenques van guanyar de tres punts de diferència (55-58). Els marcadors dels quarts: 12 a 12, 23 a 30, 38 a 42 i 55 a 58. Les màximes anotadores van ser Laia Cuspinera, jugadora de l'Escala, i Gemma Recasens del Roses. Les dues jugadores van fer 17 punts cadascuna. El cinc inicial de l'Escala: Peke, Eva Guinart, Laia Cuspinera, Laura Casals i Carla Hererra.

I diumenge a casa contra l'Olot va perillar la victòria en el tercer període, on les escalenques el varen tancar amb el 48 a 54 en contra. Va ser el moment en què les olotines van fer 27 punts. La reacció de l'Escala va ser en el darrer quart. Les de Susi Martí van anotar 32 punts gràcies a les grans actuacions de Laia Cuspinera, la dorsal 4 de l'Escala, i Núria Mitjanas, jugadora que aquest cap de setmana ha jugat 4 partits i ha fet 94 punts en total.

El pròxim partit de l'Escala és aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda contra el Caldes de Malavella, segon classificat, rival directe.