Publicitat
Publicitat

JxCAT aposta pel consens en el POUM

El grup municipal de JXCAT, d'acord amb el document de criteris i objectius del POUM, debatut la setmana passada. El seu regidor Vishal Shahani explica que el seu grup vol que es potencii l'establiment de més equipaments privats a l'Escala.

El grup de JXCAT a l'Ajuntament de l'Escala avala el consens que va presidir la reunió de la setmana passada de la comissió de seguiment del POUM. Una reunió on es va presentar el document de criteris i objectius que han de marcar la redacció del pla. El regidor Vishal Shahani va argumentar que el perfil dels regidors que formen el plenari municipal és molt dialogant.

El nou pas en la tramitació del POUM serà, d'aquí a pocs mesos els tallers de participació ciutadana. Des del grup municipal de Junts per Catalunya, Shahani va apuntar que entre les seves propostes hi ha la de potenciar més equipaments privats al municipi.

Son declaracions fetes a l'espai La Casa de la Vila emès aquesta setmana per Canal 10 Empordà. Una entrevista on el regidor va parlar de la seva pròpia formació política, Junts per Catalunya, que en les últimes eleccions va veure reduïda la seva representació de quatre a dos regidors. Shahani va entrar a analitzar el perquè d'aquesta caiguda.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar