Publicitat
Publicitat

Reunió Consell de Cultura i Patrimoni

Es reuneix el Consell de Cultura i Patrimoni per primer cop aquest 2020, ho fa amb dues cares noves la de l'escriptora Núria Esponellà i el tècnic d'art Ricard Planas. 

L'Alfolí de la Sal de l'Escala, va acollir la primera de les trobades anuals del consell de cultura  i patrimoni. Una reunió que va comptar amb dues cares noves, la de l'escriptora Núria Esponellà responsable de part de la programació de l'activitat Vila del llibre i la de Ricard Plans, tècnic d'art que col·laborarà amb la programació cultural de la vila. 

El Consell Assessor de Cultura i Patrimoni de l'Escala ha celebrat la reunió d'hivern, una de les dues que es celebren durant l'any. L'objectiu és el debat i la reflexió sobre propostes culturals del municipi. En aquesta última edició, el tema que va centrar la reunió va ser l'equipament cultural del municipi i el seu pla d'usos. 

El consell de cultura hi participen entitats, col·lectius i persones relacionades amb el món cultural, que posen en comú idees que es treballen i desenvolupen al llarg de l'any.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar