Publicitat
Publicitat

Nova junta del Rosetó

L'associació cultural el Rosetó de l'Escala té nova junta, encapçalada per Fèlix Pons. Una junta que neix amb l'objectiu de no deixar perdre el Via Curcis vivent i per treballar conjuntament amb l'Skalamàgica el grup encarregat de gestionar les activitats dels patges i els reis.

Després de la renuncia fa uns mesos de la junta del Rosetó, l'associació quedava orfe i l'Escala perdia els organitzadors d'activitats tan emblemàtiques com els Patges Reials, la Nit de Reis o el Via Crucis vivent. Vist el problema, un grup d'escalenca van posar-se a treballar per formar una nova junta i així donar continuïtat a les activitats. Així s'han creat dues entitats noves, l'skalamàgica i el nou Rosetó, dos grups encapçalats per diferents membres però amb ganes de treballar junts i continuar amb l'organització de les activitats del poble.

La nova junta del Rosetó, ja s'ha presentat en societat amb una reunió amb tots els participants del Via Crucis vivent de l'Escala. Una nova junta amb set membres nous on Fèlix Pons agafa el càrrec de president, acompanyat pel vicepresident Carles Guanter, la tresorera Mònica Llop i la secretària Ivon Pagès. Els vocals de la nova junta són Tresa Payet, Sara Ruiz i Jesús Igual. Un equip rejovenit, que compte amb el suport de membres de l'antiga junta com Joan Brugués i Jordi Piqué.

Aquest primer any s'introduiran alguns canvis, però també serà un any d'aprenentatge per això la nova junta demana paciència a tots els participants i voluntaris per enllestir totes les tasques de l'associació. Així mateix la nova junta anima a participar en el Via Crucis a tothom, els interessats poden posar-se amb contacte amb qualsevol membre de la nova junta.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar