Publicitat
Publicitat

Campanya per promocionar i visiblitzar l'esport femení

Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala s’adhereix a la campanya del Consell de l’Audiovisual de Catalunya per promocionar i visibilitzar l’esport femení als mitjans de comunicació. L’objectiu és promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

Els mitjans de comunicació tenen un paper rellevant en la construcció d'imaginaris socials, i el seu rol és indispensable per construir una societat igualitària i per superar els estereotips de gènere. Per aquest motiu els mitjans locals, Canal 10 i Ràdio l'Escala s'adhereix a la campanya del Consell de l'Audiovisual de Catalunya per promocionar i visibilitzar l'esport femení als mitjans de comunicació. Un compromís que compromet als dos mitjans ha oferir una major visibilitat a les dones esportistes, una cobertura equilibrada entre l'esport masculí i femení i fomentar la presència paritària de periodistes i tècnics en espais d'opinió i tertúlies esportives. Un compromís que els dos mitjans locals ja fa temps que treballen, apostant per mostrar amb igualtat de condicions l'esport local. Així doncs, dins els espais esportius de la casa es cobreixen partits de bàsquet femení, s'aposta per tertúlies esportives destacant els mèrits esportius de les dones i també s'informa setmanalment de les competicions femenines del club tennis l'Escala, dels bons moments dels equips femenins del CB l'Escala, pendents de la propera edició de la cursa de la dona o destacant proeses individuals d'esportistes locals entre altres activitats.

La campanya s'iniciarà i es presentarà el 24 de gener, i constarà de material audiovisual i càpsules protagonitzades per cinc esportistes catalanes de màxim nivell com són Mireia Belmonte, Laia Sanz, Alexia Putellas, Laia Palau i Maria Vicente. Una campanya que també comptarà amb la col·laboració d'altres esportistes reconeguts, tant masculins com femenins, que contribuiran a difondre el gest viral de la campanya a través de les xarxes socials.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar