Publicitat
Publicitat

El cadet femení A del Club Bàsquet l'Escala tanca la primera volta sense perdre

El cadet femení A del Club Bàsquet l'Escala completa la primera volta amb un ple de victòries. 13 de 13. El Palamós i el Fornells són els dos equips que actualment podrien evitar que el conjunt escalenc guanyés la lliga a finals de temporada per segon curs seguit.  

13 de 13. El cadet femení A del Club Bàsquet l'Escala segueix amb uns registres espectaculars. Les d'Anna Casabella han tancat la primera volta sense conèixer la derrota. Tots els partits que han disputat els estan comptant per victòries. Aquest passat diumenge, les blavetes superaven, sense despentinar-se, el Pia Olot per 30 punts de diferència (82-52). 

Els immediats perseguidors són el Palamós, que porta una derrota, la derrota contra l'Escala 50 a 76, i el Fornells que en porta dues, les derrotes contra l'Escala (72-68) i el Palamós (62-54). L'equip escalenc ha fet 921 punts, mitjana de 70.84 per enfrontament, i n'ha rebut 575, mitjana de 44,23. 

Cal recordar que les jugadores del cadet femení A també van guanyar la lliga l'han passat. Únicament van perdre un partit. Va ser contra la Unió Girona durant la primera volta. Si segueixen com fins ara aconseguiran el segon títol consecutiu. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar