Publicitat
Publicitat

El MIC es queda a l'Escala quatre anys més

L'Escala s’assegura ser seu del MIC en els propers 4 anys. Amb la renovació del conveni, la població apareixerà en les promocions del mediàtic esdeveniment esportiu i serà aparador futbolístic durant la setmana santa.  

La vila de l'Escala continuarà essent una de les seus del prestigiós torneig internacional de futbol base "Mediterranean International Cup" el MIC, que se celebra per Setmana Santa a diverses poblacions de les comarques gironines.

L'equip de govern ha signat el nou conveni, que assegura que  L'Escala serà seu del torneig com a mínim en els propers quatre anys i amb l'objectiu de ser-ho molts anys més. Cal recordar que el municipi va ser la primera seu de l'Alt Empordà ara farà 20 anys. 

 

El MIC és un mundial de futbol per a joves promeses que compta amb la participació d’equips de tot el món en diverses categories i per on han passat futbolistes de la talla de Leo Messi, Gerard Piqué, Neymar o Marcelo. En aquest mundial hi participen prop de 6.000 esportistes de 36 països dels 5 continents. Amb equips destacats com FC Barcelona, Real Madrid, Ajax, Inter de Milà o Manchester United. Amb la signatura del nou conveni L'Escala garanteix la presència d'equips internacionals disputant partits en el camp de futbol municipal de la població. Un fet que agrada, ja que situa l'Escala com un aparador futbolístic al llarg d'una setmana i també promociona la vila. 

Un mic que ja té un calendari molt definit

 

Ara només toca esperar uns mesos per gaudir de l'esdeveniment. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar