Publicitat
Publicitat

Caminades saludables per promoure l'activitat física

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala, organitza una caminada saludable cada últim divendres de mes per promoure l'activitat física entre els usuaris. Una proposta gratuïta a càrrec de professionals del centre, amb sortida i arribada a la porta del CAP. 

A partir d'aquest mes de gener cada últim divendres de mes a les 11 del matí, l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala organitza una caminada saludable de dues hores, una proposta en el marc del pla d'activitat física, esport i salut que es duu a terme a l'ABS. L'activitat és totalment gratuïta i va a càrrec de professionals de CAP, s'han programat sortides d'uns 7km de recorregut amb sortida des del centre fins a la zona de Sant Martí d'Empúries i tornar.

La proposta busca promoure la pràctica d'activitat física entre els usuaris, a la vagada que es crea una xarxa local per promocionar un estil de vida saludable. Dos objectiu que es corresponen amb el PAFES, el pla d'activitat física, esports i salut, una iniciativa del departament de Salut nascuda l'any 2005 per incrementar l'esport i els seus beneficis a la salut de la població.

La idea d'organitzar una caminada mensual neix de l'experiència de l'any passat, en què per  primer cop l'ABS L'Escala va adherir-se al PAFES, participant al repte saludable i organitzant una sortida popular. 

Així la primera trobada mensual, la primera caminada a l'Escala serà el proper 31 de gener a les onze del matí davant les instal·lacions del cap de l'Escala. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar