Publicitat
Publicitat

El Mediterrani, fil conductor de La Vila del Llibre

La temàtica mediterrània serà el fil conductor de la segona Vila del Llibre de l’Escala. Es celebrarà a finals de febrer i el comitè organitzador ja té pràcticament perfilat el programa d’activitats, a celebrar entre 28 de febrer i 1 de març.

El Mediterrani com a escenari dels moviments de persones en el present i en el passat, com a espai d'intercanvi de cultura i coneixement, és la proposta que fa la segona edició de "l’Escala - Vila del Llibre", el festival literari d’hivern de l’Empordà. Com en l'edició de l'any passat, el cap de setmana de pont entre febrer i març inclourà un mercat d'editorials independents a La Platja, taules rodones amb autors i autores, tallers d'oficis del llibre i tota mena d'activitats literàries per a tots els públics.Ja fa setmanes que l'equip coordinador de la trobada està lligant tots els fils per a fer-ho possible. Avui mateix s'ha fet una nova reunió per acabar de perfilar el programa d'activitats, que respondrà en bona part a l'estructura que es va dibuixar l'any passat.La Vila del Llibre va sorprendre a propis i estranys l'any passat per l'impacte que va generar, per la gran nòmina d'editorials i d'escriptors que van ser-hi presents. El mercat de La Platja i els espais més diversos del seu entorn van ser literalment ocupats pels llibres, tant nous com vells, així com per la gran quantitat de públic que va moure.

De moment, ja s'ha presentat el cartell d'aquesta edició, on la temàtica marinera hi és ben present a través d'una barca on el seu únic tripulant està distret tot llegint un llibre. La difusió s'està fent, de moment a través de les xarxes socials. És previst fer una presentació oficial del programa en les setmanes prèvies a la fira.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar