Publicitat
Publicitat

Jacques Léonard estrena web

El fotògraf Jacques Léonard estrena web aquest 2020, un espai viu per ressaltar la figura de l'artista i ensenyar al món el seu treball. La pàgina ofereix continguts excepcionalment interessants amb fotografies inèdites i valuosa informació per aficionats i investigadors.

Des de fa uns dies ja està actiu el web del fotògraf Jacques Léonard, un espai per posar a l’abast de tothom la trajectòria, donar a conèixer i difondre l’obra de l’autor francès. 

www.jacquesleonard.com  ha estat possible gràcies a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura. El web aposta per un disseny modern i de fàcil navegació on l'usuari pot trobar d'informació d'una manera pràctica. Inclou la biografia de l’autor, recull totes les exposicions passades i anuncia les futures, difon tota la seva bibliografia i filmografia i és aparador d’una bona selecció de fotografies inèdites. El web mostra les imatges representatives i ja conegudes de la Barcelona gitana que va documentar a fons i des de dins, així com altres temàtiques que va abordar amb igual sensibilitat i qualitat.

 

La feina per continuar mostrant al món la figura de Jacques Léonard, no acaba amb el web. Doncs aquest 2020 ha començat carregat de noves exposicions, la primera d'aquí a pocs dies a terres gironines. I de cara a la primavera Arles acollirà una mostra de l'autor amb fotografies analògiques.

 

El portal www.jacquesleonard.com està actiu i també molt viu, ja que amb el pas del temps el web anirà canviat i nodrint de nou material.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar