Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala tanca la primera volta amb un empat contra l'Alacant (3-3)

El CER l'Escala empata a 3 contra l'Alacant i completa la primera volta a la vuitena posició amb un total de 8 punts, que són les tres victòries i els dos empats. L'equip de la Superdivisió Masculina de tennis taula en l'última jornada de l'any va comptar amb el xinès Chih-Wei Yeh i els joves Sergi Grau i Iker González. 

El CER l’Escala tanca la primera volta a la vuitena posició de la Superdivisió Masculina de tennis taula amb un empat a 3 davant l’Alacant. Sergi Grau va perdre el sisè enfrontament contra Diego Lillo per 2 a 3 i l’equip escalenc no va poder sumar la victòria. Un resultat que no va agradar massa als anxovers perquè volien aconseguir el triomf i d'aquesta manera allunyar-se encara més del descens, que ara mateix és a 3 punts. 

L'equip escalenc va puntuar directament dos punts per la lesió del visitant Alberto Lillo que havia d'enfrontar-se a Iker González i a Chih-Wei Yeh. I el tercer punt el va transformar Yeh que derrotava a Diego Lillo per un clar 3 a 0. Els resultats: 11 a 5, 11 a 5 i 11 a 3. 

Per part visitant, el rus Artem Zimarin va fer dos punts, ja que va guanyar a Sergi Grau per 0 a 3 amb els marcadors de 8 a 11, 7 a 11 i 10 a 12 i també va vèncer a Iker González per 2 a 3 amb els resultats de 5 a 11, 11 a 7, 11 a 6, 4 a 11 i 2 a 11. I l'últim punt el va materialitzar el visitant Diego Lillo, ja que superava per un ajustat 2 a 3 a Sergi Grau. 

El CER l'Escala tanca la primera volta amb 8 punts que són les 3 victòries i els dos empats. El primer partit de la segona volta serà contra el Borges. Tocarà derbi català. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar