Publicitat
Publicitat

La biblioteca engega 2020 carregada d'activitats

Biblionadons, grups de lectura i presentació de llibre, activitats de la biblioteca per aquest mes de gener. La novetat principal, el taller de fer mitja, que ha desbordat les places disponibles ha obligat a obrir una llista d'espera per a properes edicions.

L'any 2020 engega carregat d'activitats a la biblioteca pública Víctor Català. Les primeres, les trobades mensuals del grup de lectura infantil "Els lectíbers xalons" i del grup de lectura de novel·la "Va de lletres" conduïts per Montse Castaño. Aquesta mateixa setmana, nova sessió de biblionadons amb l'espectacle "Cuscueta" d'Assumpta Mercader, divendres a les sis de la tarda.La biblioteca disposa de quatre grups de lectura que es reuneixen mensualment. I aquest any se n'hi afegirà encara un altre, aquest per als interns de la Residència Geriàtrica Els Pins.

Per novetats, el taller per aprendre a fer mitja que es farà els tres últims dijous d'aquest mes, que ha tingut tant d'èxit que s'han cobert totes les places disponibles i s'ha obert una llista d'espera per a properes edicions.

No hi falten les presentacions de llibres. Aquest mes se n'ha programat una, la del llibre "Tres nits de torb i un cap d'any" centrat en la tragèdia que hi va haver a finals del 2000 a pic del Balandrau, original del meteoròleg Jordi Cruz.

Des de la biblioteca s'organitzen també sortides, com les lligades amb el grup de lectura i la programació del TNC. Aquest mes es va a veure l'obra "La casa de les aranyes" de Paco Zarzoso.

Tot plegat suma una desena d'activitats que venen a confirmar un mes més com la biblioteca s'ha convertit en un centre generador d'activitats culturals. La més immediata, recordem-ho, el biblionadons, demà a les sis de la tarda, amb "Cuscueta" d'Assumpta Mercader.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar