Publicitat
Publicitat

Balanç quines del CER

La temporada de quines al CER acaba amb un balanç satisfactori, tot i haver-se'n fet una sessió menys que l'any passat. L'arrencada va ser fluixa, però els dies més assenyalats es va omplir la sala amb més gent que l'any passat.

Una de les activitats amb més solera del calendari nadalenc és la quina del CER. Una activitat els beneficis econòmics de la qual són primordials per al finançament de les activitats que les seccions de l'entitat organitzen al llarg de l'any. Ha estat una temporada satisfactòria on, a falta encara dels resultats econòmics definitius. Malgrat una arrencada més aviat fluixa, l'assistència es va animar els dies festius més assenyalats com Nadal, Sant Esteve, Cap d'any o ahir, dia de Reis.

La Junta del CER no té una raó clara per argumentar el perquè d'aquesta assistència tant desigual entre unes sessions i les altres, més que el d'apuntar que la gent surt a jugar a la quina menys dies que no ho feia fa uns anys.

Això no implica que s'hagin d'aplicar canvis significatius al model de quina que es juga a l'Escala. El model és correcte i no s'entreveu que hagi de canviar en propers anys.

Les d'aquest any han estat les últimes quines amb intervenció de la Mercè Rueda com a presidenta del CER, càrrec que deixarà en la propera assemblea general de socis, a celebrar el dia 28 de febrer vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar