Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala afronta l'últim partit de l'any contra la Guineueta

La Guineueta és l'últim rival del 2019 del FC l'Escala, un equip que fa set partits que no perd. Els escalencs volen començar el Nadal amb 16 punts i deixar de trepitjar la plaça de promoció de descens. L'última victòria a casa va ser el 13 d'octubre contra el Manlleu. El davanter Jam Baldeh va fer els tres gols. 

El FC l'Escala juga diumenge a les 4 a casa contra la Guineueta, tercer classificat i que fa 7 partits que no perd. Els escalencs arriben a la cita havent sumat 1 punt dels 18 possibles en els últims 6 partits. Els de Sepu trepitgen, per segona setmana, la plaça de promoció de descens. Veurem què passa aquesta jornada. 

En bàsquet, el sènior masculí dissabte a 2/4 de 5 de la tarda rep el Bescanó després de perdre a Llagostera. Els de Goran Minic, el passat 28 de setembre, van enfrontar-se el Bescanó en la primera fase i van imposar-se 67 a 57.

Per la seva banda, el sènior femení té dos partits aquest cap de setmana. Dissabte a les 19h té cita a Sant Gregori i diumenge a les 18h té una prova de foc contra el Salt, un equip que aterrarà a l'Alt Empordà sense haver perdut cap enfrontament.

En tennis taula, el CER l'Escala juga avui divendres a les 18h de la tarda a la pista del Vincios, un equip que té 8 punts, un punt més que l'Escala. 

I en tennis, l'equip masculí +40 diumenge a 2/4 de 10 recupera el partit ajornat contra el Celrà. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar