Publicitat
Publicitat

Tallers de Nadal a la Biblioteca

La biblioteca continua amb els seus tallers de nadal aquest dissabte dia 21 amb un taller dedicat a l'elaboració d'entrants freds i postres de nadal. El primer va ser tot un èxit, tots els participants van aprendre a fer una corona de nadal.

La biblioteca ha organitzat per aquests dies de Nadal tallers amb temàtica festiva, des de com fer una corona de nadal, elaboració d'entrants fins a com vestir-se. Tres tallers que van començar dissabte passat amb un el de com fer una corona de nadal i parament de la taula, un acte on van participar una vintena de persones que van descobrir detalls i secrets per aconseguir una bona decoració al llarg d'aquests dies, especialment a taula. Un taller dividit en dues parts, primer fer el muntatge d'una corona i tot seguit com parar amb estil la taula de nadal. 

Els tallers continuen aquest dissabte dia 21, amb una proposta gastronòmica com és elaboració d'entrants freds i postres de nadal. Seguirà el dia 28 amb detalls de com vestir-se i maquillar-se per una nit de festa. Tots els tallers es fan al segon pis de la Biblioteca, són gratuïts i cal inscripció prèvia a l'oficina de turisme.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar