Publicitat
Publicitat

Reunió d'alcaldes per a la promoció econòmica de l'Alt Empordà

El Consell Comarcal promou aliances entre els municipis per a compartir estratègies de comunicació. Ahir es va fer una reunió d’alcaldes per al desenvolupament econòmic i formar-se en la captació de fons europeus.

Alcaldes i regidors de municipis de l'Alt Empordà es van reunir ahir a Figueres amb l'objectiu de teixir estratègies conjuntes per potenciar el desenvolupament econòmic. Trobada en la primera meitat de la qual es va aprofundir en la captació de fons europeus, amb un expert en la matèria i en la segona meitat va haver-hi dues ponències al voltant de les agències d'innovació i desenvolupament econòmic de la Garrotxa i del Berguedà.

Per a l'alcalde de l'Escala, la reunió va ser molt positiva i les estratègies que es pugui anar posant en funcionament a partir d'ara van molt més enllà d'allò estrictament de promoció turística.No es va arribar a concretar accions directes. El que es feia ahir va ser l'inici d'un procés, per encarar la diagnosi sobre el tema en l'àmbit comarcal i aprofitar al màxim les potencialitats de la comarca.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar