Publicitat
Publicitat

Torna La Mostra de cuina de Nadal

El pròxim dilluns i dimarts, arriba una nova edició de La Mostra de cuina de Nadal. Una activitat tradicional a l'Escala on participen cuiners professionals i afeccionats. Enguany seguirà la mateixa línia que l'any anterior, dos dies de mostra amb cinc receptes per dia.

La cuina i menjador de l'Escola Empúries acollirà la setmana entrant l'edició 25 de la mostra de cuina de Nadal, tot un clàssic escalenc durant les festes nadalenques. La mostra seguirà el format que es va reformular l'any passat, suprimint un dia de mostra i deixant l'activitat amb dues jornades culinàries a càrrec de cuiners professionals i amateurs.

Els dos dies, dilluns 16 i dimarts 17 la mostra començarà a partir de les set de la tarda i el públic assistent podrà seguir les receptes i el que passa dins la cuina mitjançant una projecció. Al final de cada sessió els plats elaborats seran sortejats entre els assistents.Per aquesta edició es comptarà amb unes cinc propostes cada dia. Així el dilluns el públic podrà gaudir amb la proposta del xef Jordi Sabadí del Roser II, Neus Galceran presentarà: un pastís salta ideal per festes, també participarà el Restaurant Dell'Arte qui mostrarà l'elaboració de la tapa de l'anxova guanyadora aquest any 2019 la seva 'Anxova teatrera'. Tancarà el dilluns el Restaurant Remanso, un dels participants nous d'aquesta edició.

Pel dimarts s'ha preparat una jornada molt original amb el Restaurant Orígens, un veterà de la mostra que portarà uns Raviolis de bolets i gambes acompanyat d'un maridatge de vins. La Laura Garcia, presentarà dues propostes de torrons fets amb Thermomix. La cuina vegana un any més serà present amb un CarrotCake a càrrec de Mandala. El Restaurant Mos també presentarà la seva proposta el dimarts, ell serà un dels novells d'aquesta edició. Tancarà el dimarts  els brunyols de poma de Gemma Sanchez. 

Dos dies, per recollir idees interessant de cares a les festes de Nadal. Tots els receptes es podran seguir per Canal 10 Empordà a partir del 23 de desembre. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar