Publicitat
Publicitat

Guanyadors sorteig Black Friday 2019

La UBET sorteja els 500 euros de la campanya Black Friday 2019. Més de vint establiments participants, deu premiats i 555 euros repartits. Des de la junta fan una bona valoració de la campanya i la resposta del públic. 

La unió de botiguers i empresaris turístics de l'Escala, la UBET, ha tancat la campanya de Black Friday 2019 amb el sorteig dels 500 euros. En total han sortit deu premiats, escollits entre tots els tiquets de comprar dels 27 establiments participants. Uns tiquets que durant el cap de setmana del Black Friday es dipositaven dins unes urnes identificades adjuntant el nom del client i un telèfon de contacte. Una campanya que enguany s'ha valorat de molt bona.

{{ tall Dani Espinal President UBET }}

El sorteig s'ha fet a les instal·lacions de Canal 10 Empordà, on tres membres de la junta de la UBET han preparat les urnes, després s'ha escollit un número a l'atzar corresponent a una urna i així s'ha començat a retirar de cada caixeta un tiquet guanyador. A cada tiquet se li adjudicaven com a màxim 50 euros, i així fins a arribar als 500 euros de premi total. Un premi que aquest any s'ha incrementat fins a 555 euros, ja que l'últim tiquet era d'un valor bastant elevat.

Durant aquesta setmana la UBET es posarà en contacte amb els guanyadors i guanyadores del premi per tal de fer efectiva la seva entrega. Ara ja amb plena campanya de Nadal la UBET ja entrega les butlletes pel viatge a Marrakech per a dues persones, el guanyador haurà de tenir la combinació guanyadora del primer premi de la loteria del nen del dia 6 de gener. Totes les campanyes de la UBET tenen com a objectiu fidelitzar el client i potenciar el comerç de proximitat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar