Publicitat
Publicitat

Comencen les quines del CER

Ha començat la temporada de quines al CER. Tots els diumenges i festius fins el dia de reis amb importants lots, premis i experiències diverses.

La nena maca, l'avi, les banderes d'Itàlia, una cadireta o dues mamelludes han tornat a ser cantats a la sala del CER enlloc de dir el 15, el 90, el 77, el 4 o el 88. Aquests i tants altres motius formen part de l'argot propi de la quina, una de les tradicions més arrelades al nadal del nostre entorn. A l'Escala, parlar de quines és sinònim de parlar de la quina del CER, que ha arrencat temporada aquest cap de setmana passat i que aixeca el teló cada dia festiu d'aquest mes fins el dia de Reis. Les primeres sessions han transcorregut amb bona participació a l'espera dels dies més forts. La dinàmica és pràcticament idèntica a la de cada any.

La quina és una activitat entranyable, familiar i divertida on grans i petits juguen a omplir la butlleta on hi ha quinze números entre l'1 i el 90. El primer que omple els cinc números d'una línia guanya un premi i qui omple tota la butlleta en guanya un altre de més gran. Tot plegat genera uns ingressos per a l'entitat organitzadora que acaben essent cabdals per al desenvolupament propi de les seccions.

Una de les peculiaritats de la Quina en són els premis. Vals, lots, pernils, electrodomèstics... Una mica de tot, vaja. Però mai, premis en metàl·lic.

La pròxima sessió de quina serà diumenge vinent a les sis de la tarda.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar