Publicitat
Publicitat

Presentació del "Col·lectiu Solar"

Ajuntament i “Col•lectiu solar” presenten a l’Escala el projecte de sobirania energètica per a la instal•lació de penells solars a 150 habitatges, equipaments i empreses. Es farà divendres a la llar del jubilat i és obert a tothom.

Aquesta setmana es presenta a l'Escala "Col·lectiu solar", un moviment social creat per a promoure l'alliberació d'energia mitjançant la introducció de l'energia solar d'una manera econòmicament viable per a tothom. Per a aconseguir un abaratiment del cost de la instal·lació, busquen agrupar un mínim de propietaris interessats en fer una inversió per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques a casa seva. Es calcula que si s'aconsegueix fer comanda per a 150 habitatges, es pot aconseguir un estalvi ddel 30% a la instal·lació i amb una amortització de la inversió d'entre 4 i 6 anys.

La xerrada informativa que han organitzat "col·lectiu solar" i Ajuntament de l'Escala s'ha programat per a divendres a tres quarts de vuit del vespre a la sala polivalent de la llar del Jubilat. Una xerrada en què es parlarà de la normativa aplicable actualment i de la conscienciació necessària per aprofitar l'energia solar, neta, renovable i sense generar residus contaminants.

La xerrada és oberta a tothom. "Col·lectiu solar" explica tots els detalls del projecte al web propi www.collectiu-solar.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar