Publicitat
Publicitat

Primera setmana de l'activitat Nadal al Museu

El museu de l'Alfolí de la Sal participa per primera vegada a la campanya 'Nadal al Museu', ho fa amb un joc de pistes encadenades per tal que els més petits descobreixin els secrets més amagats del museu.  Durant la primera setmana s'ha comptat amb un bon nombre de participants, els quals s'espera incrementar fins a finals de la campanya el dia 7 de gener. 



Són dues de les participants de l'activitat Nadal al Museu, que ja han completat totes les pistes encadenades per resoldre l'enigma de l'Alfolí de la Sal. Un dels museus que s'incorporen aquest any per primera vegada dins la campanya Nadal al Museu, on en total participen 26 museus de les comarques de Girona, amb l'objectiu d'apropar el públic familiar als museus durant les festes nadalenques.

Enguany, la nova edició de Nadal al Museu arriba amb dues novetats importants. La primera és la presentació d'un nou personatge que serà la imatge de les activitats familiars de la Xarxa. Aquest nou personatge creat per la jove il·lustradora Xènia Ferrer, és un extraterrestre que aterra a terres gironines i no sap on és, ni com és la gent que hi viu. Així que decideix visitar els museus per descobrir els costums, les tradicions i el passat dels que habiten el territori. Com tota feina ben feta, al final hi ha premi: El llibre dels museus, produït per la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, s'ha fet amb la intenció de donar a conèixer d'una forma divertida, el patrimoni dels museus del territori gironí.

 

L'Alfolí de la sal és un dels museus més joves en formar part de la Xarxa, però no el Museu de l'Anxova i de la Sal que hi participa des de fa temps amb tallers i activitats específiques i també amb el joc de pistes encadenades. A l'Escala també hi trobem el MAC Empúries un altre veterà de l'activitat que cada any proposa diferents tallers perquè els més menuts de la casa gaudeixin de valent i descobreixin espais de la ciutat grega i romana d'Empúries. Enguany hi trobem el 27 de desembre taller de decoracions nadalenques dels antics habitants d'Empúries, el dimarts dia 31 hi ha programada una gimcana emporitana, el dijous 2 de gener taller de fabricació d'un mòbil dels desitjos i per últim el dia 3 de gener hi haurà Teatre d'ombres. Per les activitats al MAC Empúries cal inscripció prèvia al correu reservesempuries@gencat.cat o al telèfon 972 77 59 76. Pels que vulguin participar en el joc de pistes encadenades al MASLE o l'Alfolí poden visitar el museu cada dia dins del seu horari habitual i gaudir de l'activitat fins al dia 7 de gener.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar