Publicitat
Publicitat

Manel, Ciudad Jara i Lildami a l'Escala per Ítaca

Manel tornarà a actuar a l'Escala nou anys després de la seva primera actuació a casa nostra. Serà l'abril vinent, en el marc del festival Ítaca, en una nit on compartirà escenari amb Ciudad Jara i Lildami. L'endemà, concert familiar amb El Pot Petit.

La gira de presentació de "Per la bona gent", el darrer disc dels Manel passarà per l'Escala l'11 d'abril, dissabte de setmana santa, a l'esplanada de Francesc Macià compartint escenari amb Ciudad Jara, el nou projecte de Pablo Sánchez, líder i compositor de La Raíz i amb Lildami, tot un referent de la música urbana i premi Enderrock al millor disc de músiques urbanes. Serà el segon cop que Manel actua l'Escala. L'anterior ho havia fet el 2011 al Fòrum Romà d'Empúries dins el festival Portalblau. I serà el segon any que Ítaca inclou l'Escala entre els municipis on programa activitats. A més, Ítaca amplia a dos concerts, la seva aportació a l'Escala. I és que el diumenge 12 d'abril pujarà a l'escenari els populars El Pot Petit.

Les entrades per als dos concerts es posen a la venda demà 10 de desembre al web del festival, a uns preus que oscil·len entre 20 i 25€  per a la nit de dissabte 11 i entre 12 i 15€ per a la tarda de diumenge 12 d'abril. Per a l'alcalde, Víctor Puga, és una bona notícia que Ítaca tingui en compte la població de l'Escala.

Ítaca és un festival que programa activitats a més d'una desena de poblacions baixempordaneses més l'Escala. Les activitats començaran el 15 de febrer amb la festa de carnaval Ítaca La Mirona. El seu lema és "Ítaca, cultura i acció".

La resta del cartell es farà públic el mes de març vinent. Abans de Nadal es farà públic el programa del seu acte de més envergadura, els concerts de la revetlla de sant Joan de l'Estartit.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar