Publicitat
Publicitat

Una vintena de parades al Mercat de Nadal 2019

Balanç satisfactori del cap de setmana del pont de la Puríssima, amb un mercat de Nadal amb una vintena de parades instal·lades al carrer de les botigues. Enguany amb diversos tallers o activitats temàtiques i amb l'espai condicionat per les obres properes a la zona. 

El bon temps ha premés gaudir un any més del Mercat de Nadal de l'Escala 2019. Un pont complicat per la zona de costa, ja que molta gent prefereix gaudir de destinacions de muntanya o interior.Enguany el mercat de Nadal ha comptat amb una vintena de parades amb productes de proximitat i on les entitats locals i tenen un espai destacat.

Aquest any i a causa de les obres que ocupen part del carrer de les botigues el mercat s'ha traslladat uns metres més avall, ocupant més la zona de Plaça Pequín. Fet que no ha estat impediment per gaudir d'una bona passejada, i comparar o col·laborar amb entitats locals. Moltes d'elles participants des de la primera edició, ja que el mercat els ofereix l'oportunitat de fer una mica més de diners per continuar amb les seves activitats.

Un mercat amb un ambient agradable i molt solidari. 

 

Per tal de dinamitzar el mercat de Nadal, enguany s'ha apostat per fer activitats diverses al voltant del carrer de les botigues per tal d'apropar gent a la zona. Així per exemple s'ha fet un taller d'Scrap amb aires nadalencs o el taller de residus zero, un espai on el públic podia observar la quantitat d'opcions que hi ha abans d'utilitzar el plàstic. També va participar en el mercat de nadal el Cor Indika, un clàssic dins l'activitat que va animar l'entorn amb diverses nadales itinerants.

Qui tampoc va fallar va ser el grup local de lindy hopers que va oferir una ballada de Swing Nadalenc. Unes activitats de nadal que no acaben aquí, doncs a partir d'ara ja s'activen totes les propostes nadalenques. 

La propera activitat gran de Nadal serà la Representació dels Pastorets, aquest proper cap de setmana. Les entrades ja és poden adquirí per 6 euros a la botiga de Ca la Joina.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar