Publicitat
Publicitat

ERC qualifica d'ineficaços els tòtems informatius instal·lats recentment

La portaveu d'Esquerra republicana a l'Escala, Etna Estrems, ha qualificat d'ineficaços els tòtems informatius que han de portar els visitants dels aparcaments a les zones comercials. Diu que és una idea d'Esquerra de l'anterior legislatura que l'equip de govern ha aplicat malament.

Esquerra Republicana de l'Escala s'ha mostrat molt crítica amb els nous cartells informatius que s'han instal·lat a diferents punts del municipi i que formen part del Pla Comercial que s'està tirant endavant.Etna Estrems, la portaveu de la formació, entén que la idea és bona però que s'ha aplicat malament i que no compleixen la funció que s'havia previst d'atreure els visitants als nuclis comercials.Etna Estrems tampoc entén que l'Escala estigui dins la marca de Viles Marineres, creu que en aquest sentit l'Escala ha perdut l'essència.

De totes maneres sí que creu que és  bo per l'Escala formar part de marques com les Badies més Belles del Món, Viles Marineres o la marca Empordà, això sí, posant-'hi recursos i sabent distingir entre marca i qualitat.

Són paraules d'Etna Estrems extretes del programa La Casa de la Vila d'aquesta setmana, que podeu visionar a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar