Publicitat
Publicitat

El comerç local se suma a la targeta Empordà Card

L'Escala se suma a Empordà Card, una targeta de fidelització de clients que ja funciona a Figueres, Llançà i Roses. Se n'acaba de fer la presentació als comerciants i la seva entrada en funcionament pot ser imminent.

El comerç local de l'Escala disposarà en breu d'una nova eina per a fer front a la forta competència que suposen les grans superfícies comercials o el comerç online. Es tracta de la targeta Empordà Card que ja està en marxa en poblacions com Figueres, Roses i Llançà. L'agrupació de comerciants de l'Escala, la UBET, acaba de fer-ne una presentació entre els seus associats.

  

L'objectiu principal de la targeta Empordà Comerç no és altre que la fidelització del client i que aquest associi el comerç local a una bona experiència de compra. 

A través d'aquesta targeta es poden establir campanyes de promoció, descomptes, premis i regals de forma conjunta per poblacions, per sectors o de forma particular de cada comerç. 

Un valor que aporta la targeta és la informació de què disposarà el propi comerciant sobre les preferències, rutines i hàbits dels seus clients.

Entre Figueres, Roses i Llançà ja hi ha en circulació unes vuit mil unitats d'aquesta targeta. A l'Escala, de moment se n'ha fet la presentació als comerciants. Pel que es va dir a la presentació, la seva posada en funcionament pot ser imminent.

L'activació de l'Empordà Card serà gratuïta per als clients, que podran obtenir-la directament al seu comerç de confiança.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar