Publicitat
Publicitat

A l'Escala, cap nen sense fer esport

Boran Minic, regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala, s'ha marcat com a objectiu que cap nen del municipi es quedi sense fer esport. Ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on també es pronunciava a favor d'un segon equip de futbol.

A l'Escala, cap nen s'ha de quedar sense fer esport. Aquest és l'objectiu del regidor d'Esports Boran Minic, que aposta per cuidar l'esport de base i la formació esportiva entre els més petits.Explica que la feina actual dels clubs ja va en aquesta línia i que s'hi ha de seguir incidint pel que representa per la mainada i per l'Escala.En aquest mateix sentit el regidor d'Esports voldria torna a posar en marxa el segon equip de futbol perquè a partir de juvenils, molts jugador que no poden accedir al primer equip, podessin continuar jugant a l'Escala.Recursos i un bon projecte són necessaris abans de fer el pas.

Un dels altres objectius és reconèixer la tasca que fan els clubs i tothom qui treballa per l'esport a l'Escala.En un moment en què quedava en entredit la continuïtat de la Festa de l'Esport es compromet a treballar perquè és mantingui al calendari d'activitats escalenc.

Són temes tractats al programa La Casa de la Vila de Canal 10 , on entre d'altres també es parlava d'equipaments.Deia que s'ha d'invertir en manteniment.Pel que fa als degoters que han sortit al pavelló després que es reparés la teulada, explicava que l'obra no està del tot acabada i que caldrà repassar alguns detalls.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar