Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala es desfà del Leganés i s'allunya del descens (4-1)

El CER l'Escala ha sumat 5 dels 6 punts possibles en les tres últimes jornades i ha sortit de la zona vermella. El conjunt escalenc aquest dissabte superava per la via ràpida el Leganés per un clar 4 a 1 en 1 hora i 45 minuts. La pròxima cita és contra l'Híspalis de Sevilla, un altre rival directe.

Tercera jornada consecutiva que el CTT CER l'Escala puntua. Després de guanyar el San Sebastián de los Reyes i empatar contra el Burgos, aquest dissabte l'equip escalenc s'ha desfet per la via ràpida del Leganés per 4 a 1. El duel va durar 1 hora 45 minuts. Els dos jugadors internacionals van fer dos punts cadascú.

El primer enfrontament va ser protagonitzat pel jugador de Taiwan, Chih-Wei Yeh, i Libre Sancho. El resultat 3 a 0. Els marcadors: 11 a 4, 11 a 6 i 11 a 6.

El segon duel: Iker González contra Ramil Mutygullin. El jugador rus va guanyar a l'escalenc per 1 a 3. Els resultats: 5 a 11, 11 a 8, 5 a 11 i 8 a 11.

El tercer cara a cara: Maxim Chaplygin, del CER, i Vasiliy Filatov, del Leganés. Els dos d'origen rus. El jugador local va vèncer per 3 a 0. Els marcadors: 11 a 9, 11 a 9 i 11 a 4.

En el quart enfrontament: Chih-Wei Yeh contra Ramil Mutygullin. Taiwan contra Rússia. El jugador del CER va imposar-se per 3 a 0. Els resultats: 11 a 5, 11 a 7 i 11 a 6.

I el 4 a 1 final, l'aconseguia Maxim Chaplygin després de superar a Libre Sancho per 3 a 0. Els marcadors: 11 a 8, 11 a 9 i 11 a 7.

El CER l'Escala ha sumat 5 punts dels 6 possibles en els tres últims partits i ha sortit de la zona vermella. El descens és a dos punts. La pròxima jornada, l'equip visita la pista de l'Híspalis de Sevilla, que com els escalencs tenen 5 punts.