Publicitat
Publicitat

Un centenar de persones a l'acte del Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones

El Col·lectiu Temps de dones va organitzar un acte en motiu del Dia Internacional Contra la Violència Masclista. Es van llegir els noms de les dones mortes durant el 2019 i es va encendre una espelma en el seu record. L'ajuntament de l'Escala es va adherir al manifest d'aquesta jornada.

Un centenar llarg de persones van participar a l'acte en motiu del Dia Internacional contra la violència envers les Dones, organitzat pel col·lectiu Temps de Dones.Durant l'acte es va posar  una pancarta al centre de la Plaça de l'Ajuntament, on es podia llegir 'Ens volem vives i lliures de masclismes'.L'objectiu de Temps de Dones és que les 52 dones mortes de manera violenta en el que portem d'any no siguin només uns números.D'aquí que mentre es llegia el nom de cadascuna de les víctimes s'anava posant un cartell amb el seu nom envoltant la pancarta central i s'anava encenent una espelma en el seu record.Des de l'associació es demana canviar les lleis que es demostra siguin inefectives i canviar-les per altres que realment portin als resultats esperats.

L'acte es tancava amb la lectura del manifest en motiu d'aquest dia de reivindicació i protesta contra la violència masclista, acabant amb la petició que l'Escala es declari municipi feminista.Justament, el consistori  s'adheria al manifest, també amb un llaç lila al balcó de la façana de l'Ajuntament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar