Publicitat
Publicitat

L'Escala recull 8240 quilos pel Gran Recapte d'Aliments

El Gran Recapte d'Aliments d'aquest any se salda amb una xifre pràcticament idèntica a la de l'any passat. L'any passat, però, també es recollia des de l'església evangèlica El Remanente, que enguany no ho ha fet.

8240 quilos i mig. Aquest és el balanç final de la recollida a l'Escala en el Gran Recapte d'Aliments. Una recollida que supera per molt poc els quilos recollits l'any passat pels voluntaris que coordina l'Àrea de Serveis Socials, però que estaria per sota del total recollit a l'Escala, si tenim en compte que l'any passat també feia recollida l'església evangèlica El Remanente, que aquest any no ho ha fet. Un altre factor que ha frenat la recollida ha estat la pluja de divendres. Amb tot, des de l'Ajuntament se'n fa un balanç positiu. 

Tots aquests aliments recollits es gestionen a través del Servei Municipal de Distribució d'Aliments. Es calcula que aquesta aportació servirà per almenys tres mesos.

La recollida és possible gràcies a la participació de desenes de voluntaris que, per torns, cobreixen l'horari de recollida en els vuit supermercats de l'Escala durant la tarda de divendres i tot el dia de dissabte. A tots els voluntaris, Ramona Viella els ha volgut fer arribar un agraïment públic.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar