Publicitat
Publicitat

ERC renova l'executiva local

ERC de l'Escala renova l'executiva local donant continuïtat a l'equip que va entrar el juny de 2018 i ampliant-lo amb noves incorporacions. Des d'aquella data, ha doblat el número de militants arribant a 21. Els eixos principals de la nova executiva seran treballar per a un equilibri entre barris, la cohesió social i feminitzar la política local.

La nova executiva d'ERC a l'Escala renova la confiança en l'equip que torna a encapçalar Àgata Belmonte com a presidenta i secretària d'organització. Es va presentar una única candidatura que va rebre l'aval unànime de la militància. Just al final de l'assemblea, la presidenta renovada valorava molt positivament l'assemblea.

La nova junta la formen, a banda d'Àgata Belmonte com a presidenta i secretària d'organització; Antònia rojas com a secretària de finances; Albert Llach, com a secretari de política municipal i coordinació de barris; Anna Almazán, secretària dela dona; Agar Vilà, adjunta a la secretaria de la dona; Marta Tomàs, secretària de cohesió social i entitats i Elsa Barriga com a secretària de comunicació. També s'incorporen a l'executiva els tres regidors de la formació. Etna Estrems com a portaveu del grup municipal i Fredi Guirado i Cati Ribera com a vocals.Amb la nova distribució d'àrees el partit vol centrar la seva acció política prioritzant especialment tres aspectes. La cohesió territorial entre barris, la cohesió social i la presència de la dona.

Un dels trets destacats per la portaveu és el fet que, des del mes de juny de l'any passat s'hagi doblat el número de militants del partit a l'Escala, passant de 10 a 21. 

  

L'Assemblea ha coincidit amb la convocatòria de la consulta interna del partit envers la militància per fixar la postura respecte la investidura del nou govern de l'estat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar