Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala vol donar la sorpresa contra el Vic

El FC l'Escala té ganes de donar la campanada aquest diumenge a les 4 de la tarda a casa imposant-se al millor equip del moment del grup 1 de la Primera Catalana com és el Vic. El conjunt vigatà dirigit per Albert Camara ha guanyat els sis últims partits, una fita que no han aconseguit ni Girona B ni Palamós.

A l'Escala no se li ha donat massa bé jugar contra el Vic. El 16 de novembre de 2014 va perdre a casa 1 a 2, el 19 d'abril de 2015 i el 21 de febrer de 2016 va cedir per 2 a 0. Únicament, els escalencs van poder rascar un punt, el 27 de setembre de 2015 quan empataven a 1 al Nou Miramar. Ara, al 2019 i amb una plantilla molt competitiva, volen donar la sorpresa a un Vic que fa sis jornades que guanya.

Els anxovers, que són vuitens amb 12 punts, arriben a la cita havent encaixat dues derrotes seguides mentre que el Vic, que és segon, està en el seu moment més dolç de la temporada.

Per la seva banda, el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala, diumenge a les 18h de la tarda visita la pista del cué del grup A de la Tercera Territorial, la Vall del Terri. Els de Goran Minic venen de perdre contra el Fontcoberta per 75 a 76. Tot i la derrota van passar de la quarta a la segona plaça. 

En tennis taula, el CER l'Escala dissabte a les 18h de la tarda té cita a Burgos. Els escalencs viatgen a terres burgaleses amb els dos punts que van aconseguir el passsat cap de setmana a casa contra el San Sebastián de los Reyes. 

En arts marcials, aquest dissabte 16 de novembre, tres dels cinc alumnes de la secció de jujutsu adaptat del CER l'Escala competirà en un torneig que es fa a San Sebastià.

I en motos, el pilot del CER l'Escala, Alex Loza, aquest cap de setmana competirà a la Copa de Campions que es fa a Salamanca. Recordem que Loza recentment s'ha proclamat campió de Catalunya de la Copa Catalana ANPA en la categoria minigp 160cc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar