Publicitat
Publicitat

Avança a bon ritme la reforma de l'OAC

Avança a bon ritme la reforma de la planta baixa de l'Ajuntament de l'Escala. En els primers quinze dies de treballs s'ha enllestit pràcticament la fase dels enderrocs. Les obres tenen un termini d'execució de tres mesos i 200 mil euros de pressupost.

La planta baixa de l'edifici consistorial de l'Escala està experimentant una reforma a fons dels seus espais. Amb una inversió que ronda els 200 mil euros i un termini d'execució de prop de tres mesos, es reforma tot el que era fins ara el departament de recaptació, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, el servidor informàtic i altres espais interns com els serveis o la sala menjador. Fa encara no quinze dies que van iniciar-se els treballs i la primera fase, elq ue és els enderrocs d'envans i retirada de serveis antics està pràcticament enllestida. Tot plegat amb un doble objectiu: la prestació d'un millor servei al ciutadà i la millora de les condicions de treball dels funcionaris.

Mentre duren les obres, els serveis de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i el servei de Recaptació s'han traslladat de forma interina a la sala d'actes municipal. Mentrestant, per aquells serveis que es presten a les plantes superiors de l'Ajuntament s'ha aïllat la zona d'obres per no impedir el bon funcionament d'aquests.

La nova distribució d'espais i de serveis de planta baixa de l'Ajuntament inclourà també la redistribució de la zona de serveis, a disposició dels visitants.

Si es compleixen els terminis, l'obra ha d'estar enllestida entre finals de gener i primers de febrer.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar