Publicitat
Publicitat

Comença l'última fase del Parc del Camp dels PIlans

Abans de l'estiu de 2020 es donaran per acabades les obres del Parc del Camp dels Pilans. Acabada la seu social, la pista i el Pump Track , ara s'han plantat arbres al voltant i al gener es començarà a construir la zona infantil.

La setmana passada es va aprovar la fase que completarà el projecte del Parc del Camp dels Pilans a l'Escala, que s'ha dotat amb un pressupost de 140mil euros.Es tracta d'una zona infantil que es situarà a tocar de la pista de Pump Track i també l'adequació de l'entrada a aquest espai.El projecte s'adjudicarà a finals de desembre per començar-hi a treballar al gener.En la darrera actuació que s'ha fet al parc, a petició dels veïns,  s'han plantat 52 tamarius que envolten l'espai, per aillar la pista de Pump Track tant pel que fa a la visibilitat com pels sorolls.En un principi s'havia pensat en pins, però donat que creixen molt i taparien excessivament la vista, s'ha optat pels tamarius.

Les obres de la zona infantil, com dèiem,  començaran al gener i està previst que estiguin enllestides en un màxim de sis mesos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar