Publicitat
Publicitat

L'ajuntament lamenta assumir competències que no l'hi pertocarien

La manca de recursos que pateixen administracions com la Generalitat o l'Estat obliguen als ajuntaments a assumir competències que no els pertocarien. Els consistoris, com és el cas de l'Escala, fan un esforç econòmic important per mantenir els serveis bàsics i l'entorn.

L'ajuntament de l'Escala lamenta que les administracions locals  s'hagin de fer càrrec de despeses que no els pertoquen perquè no arriben diners des de la generalitat o des de l'Estat.No es parla tant sols de noves inversions, sinó d'àrees que són responsabilitat d'altres administracions com Mediambient, Costes o Serveis Socials.S'explica que des del món local es fa l'esforç per respondre a les necessitats del ciutadà.Un exemple ben proper és el mal estat de les tanques i les passeres del Passeig d'Empúries, on el consistori escalenc s'ha vist obligat a invertir 300mil euros.

S'explica també que quantitats importants de diners que rebien els municipis dins el Pla d'Obres i Serveis s'han reduït a la mínima expressió, ara mateix uns 200mil euros a repartir en quatre anualitats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar