Publicitat
Publicitat

CD de sardanes de contrabaix

L’Agrupació Sardanista Avi Xaxu reprèn els actes del seu 50è aniversari amb la presentació d’un disc de sardanes obligades per a contrabaix. D’aquí a finals d’any, encara hi ha dos actes més previstos: un sobre Pep Ventura i l’altre sobre la Cobla Sureda.

La sala petita del CER ha acollit un concert de sardanes ben especial, amb el contrabaixista Josep Quer i el pianista Josep Maria Surrell. Concert de presentació d'un disc també ben especial, de sardanes obligades de contrabaix.

El disc en qüestió és una raresa perquè hi ha molt poques sardanes escrites per a contrabaix solista. Josep Quer ha fet un delicat treball de recerca i compilació i adaptació de sardanes obligades unes i d'adaptació d'altres que no son específicament per a contrabaix.

El concert de dissabte, presentat per Montserrat Mauné va tenir de protagonistes a Josep Quer com a contrabaixista solista i Josep Maria Surrell com a pianista acompanyant.

Aquest no ha estat l'últim acte del cinquantenari de l'Agrupació. Abans de finals d'any queden encara dues altres convocatòries o presentacions.

 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar