Publicitat
Publicitat

La candidata gironina d'En Comú Podem visita L'Escala

La candidata gironina d'En Comú Podem visita L'Escala, intercanvia propostes amb el partit  i defensa el medi ambient, la regulació dels lloguers i els sous dignes.

La candidata gironina d’En Comú Podem, Laura López, ha defensat un model sostenible que protegeixi el medi ambient i millori la mobilitat a les comarques gironines. La seva visita  a l'Escala vol reforçar dues de les propostes del partit: La regulació dels lloguers i els sous dignesDes de l'Escala, s'ha aprofitat per transmetre a la candidat la preocupació mediambiental del litoral escalenc i en especial la zona d'Empúries. 

 Per a Lopez, a més, els comuns son la millor opció per a garantir el desbloqueig de la situació política Catalunya. La candidata afirma que En Comú Podem és la única formació que proposa una solució factible al conflicte territorial. Llibertat pels polítics presos, blindatge de l’autogovern de Catalunya i diàleg per arribar a un pacte, refrendat a les urnes. A nivell territorial accepta la proposta de l'equip local i la preocupació per la zona d'Empúries. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar