Publicitat
Publicitat

Un poble amb fortuna

Les administracions de loteria de l'Escala treballen al cent per cent amb la campanya de la loteria de Nadal, les vendes de moment són similars a altres edicions. El més important és que la sort continua rondant la vila, doncs recentment s'han repartit tres premis destacats.

La sort és capritxosa i li agrada fer vacances arran de mar, així s'ha demostrat els últims anys amb els premis importants que s'han repartit a les administracions de loteria local. Amb aquest panorama, no és estrany que l'administració de loteria l'Anxova Milionària estigui plena de gom a gom fins i tot durant els mesos d'estiu. De fet, les administracions ja fa dies que tenen a la venda loteria de Nadal. Un fet que atrau molts turistes per atrapar la sort i també a molts escalens que així tenen temps per demanar i buscar combinacions numèriques especials o significatives. 

El poble està en ratxa, mostra d'això els tres premis entregats durant aquest darrer mes d'octubre. L'administració de la loteria de la benzinera, va repartir més de 55.000 euros amb dos premis durant una mateixa setmana. Un segon premi de la loteria nacional dels dijous i un Euromillones. Mentrestant l'Anxova milionària era agraciada amb el primer premi de la loteria nacional del dissabte. 

La qüestió és que, en els darrers mesos, diversos veïns del municipi han desafiat a les lleis de la probabilitat sortint afortunats amb una bona ajuda econòmica. Ara només falta que la sort vulgui venir de vacances a l'Escala durant aquest Nadal.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar