Publicitat
Publicitat

Els germans Baquer guanyen la Tramun Trail 2019

Els germans Eduard i Martí Baquer han estat els flamants campions de la Tramun Trail de l'Escala 2019 que va tenir sol, vent i pluja. Els corredors del Club d'Atletisme de l'Escala van completar els 21 quilòmetres amb 1 hora 45 minuts i 47 segons. Enguany la prova ha comptat amb 150 inscrits.

La Tramun Trail de l'Escala 2019 va començar amb sol i vent i va acabar amb pluja. Res no va impedir als 150 inscrits fer un dels tres recorreguts que l'organització proposava que recordem que eren els de 6, 10 i 21 quilòmetres..

En els 21 quilòmetres els més ràpids van ser Edu i Martí Baquer. Els dos germans i corredors del Club d'Atletisme Flama 91 van fer un temps d'1hora 45 minuts i 47 segons. El segon classificat, Cristian Fernández amb 1 hora 51 minuts i 20 segons i el tercer Albert Casas amb 1 hora 56 minuts i 5 segons.

A la cursa dels 10 quilòmetres els guanyadors van ser Desi Mateos, en categoria masculina, amb un temps de 50 minuts i 8 segons i Anna Puigbert amb 57 minuts i 17 segons.

I al circuit de 6 quilòmetres els que van creuar la meta més aviat van ser Ivan López, Guilfré Bassó i Martí Autonell, en categoria masculina, i Belen Castillo, Gemma Casadevall i Janeth Avilés en la femenina.