Publicitat
Publicitat

Premi Ubet, 2019 castanyes

La botiga Scale Bikes de Marc Trayter, reparteix el premi de les 2019 castanyes amb el número 49.977. Ara només falta saber qui ha estat el guanyador, ja que cinc dies després del sorteig encara no s'ha donat a conèixer. Marc Trayter, sospita que el premi s'ha entregat algun turista francès.

El primer premi de la castanyada de la UBET, ha caigut a la botiga Scale Bikes de Marc Trayter amb el número de butlleta 49977 corresponent al sorteig de l'ONCE del dia 31 d'octubre. L'afortunat s'ha emportat 2019 castanyes, més ben dit 2019 euros repartits en 9 xecs mensuals de 200€ i un xec de 219€ per gastar en establiments associats a la UBET quedant exclosos els mesos de juliol i agost. Ara però falta descobrir que ha estat el guanyador o guanyadora, doncs a cinc dies del sorteig encara és una incògnita. Segons les últimes vendes fetes a la botiga guanyadora, hi ha la sospita que el premi s'hagi entregat a un turista francès. 

En cas de no sortir l'afortunat, la UBET reserva els 2019 euros per altres accions i també per celebrar l'aniversari de l'associació. En tot cas la castanyada de la UBET tornarà segur la propera tardor amb 2020 euros, doncs la resposta dels comerciants i dels clients ha estat molt bona. 

Ara la UBET ja treballa amb la campanya del Black Friday 2019, prevista per a finals de novembre. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar