Publicitat
Publicitat

L'equip de govern porta a ple la proposta de pressupostos i ordenances de 2020

El pressupost de l’Ajuntament de Escala del 2020 preveu 7 milions d'euros en inversions. Serà de 24,48 milions, quasi un 5 per cent més que aquest any.  Pels que fa a les ordenances fiscals l'IBI pujarà un 1,5 per cent i les escombraries un 7,3 per cent.

L'equip de govern municipal porta avui a ple els pressupostos i ordenances fiscals per 2020.Pel que fa als pressupostos, amb un valor de 24 milions i mig d'euros,  en destaquen les inversions, amb més de 7 milions d'euros, 4 dels quals del pressupost de 2020 i més de dos milions del romanent de 2019.El barri dels Emperadors, l'estació de tractament d'aigua potable i i la primera fase de la nova biblioteca se n'emporten les partides més grans.Pel que fa a la resta de despeses el manteniment dels serveis bàsics amb 8 milions i mig d'euros són les més destacades.

Entre les despeses també destaca l'incrrement en l'àrea de personal, on es posen al dia algunes àrees per tal de poder oferir un millor servei.Els pressupostos de 2020 volen potenciar les àrees econòmica, turística i cultural, d'aquí que els protagonistes de 2020 siguin entre d'altre l'Avi xaxu i Víctor català.Marta Rodeja és també la coordinadora de l'àrea d'atenció a les persones.

Pel que fa als ingressos, la major part provenen dels impostos i taxes, que en la seva majoria es mantenen respecte aquest any.Pugen l'IBI en un 1 i mig per cent i el rebut d'escombraries en un set per cent.

Amb totes aquestes dades es parla d'uns bon pressupostos i ordenances a la vegada que es rebaixa l'endeutament a tant sols un 10 per cent, amb un deute residual d'un milió sets cents mil euros.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar